Tagged: banoret Big Brother Vip Albania

Fifi konkurrentja e 12 e Big Brother VIP 0

Fifi konkurrentja e 12 e Big Brother VIP

Fifi është konkurrentja e radhës në Big Brother Vip Albania. Ajo është konkurrentja e 12 e shtëpisë më të famshme në Shqipëri. Fifi i kërkoi vëllait të madh një studio ku mund të rregjistrojë...

Donald Veshaj në Big Brother Vip si banori i 3 0

Donald Veshaj në Big Brother Vip si banori i 3

Donald Veshaj është banori i tretë që i bashkohet shtëpisë së ‘Big Brother Vip Albania’. “Dua të vë ënë provë veten time dhe është një sfidë që mendoj se nuk e kam provuar veten”,...