Shkrimtari Elhaid Cufi Banorit i 5 i shtepise se Big Brother Albania Vip

Shkrimtari Elhaid Cufi Banorit i 5 i shtepise se Big Brother Albania Vip

Elhaid Cufi është shkrimtari i parë, që do bëhet pjesë e shtëpisë më të famshme në Shqipëri.

Kërkesa e vetme për vëllain e madh, para se të bëhej pjesë e shtëpisë ishte: “Big Brother të lutem na sill disa libra që atëherë kur bota të flejë të kem disa libra që të qetësoj shpirtin”.

Pjesëmarrjen në këtë format Elhaidi, apo ‘Fenomeni i Instagramit’ ia kushton nënës së tij, të cilën e ka edhe mbështetjen e çdo vendimi.

“Përshëndes nënën time dhe uroj t’i bëhet qejfi. Ajo i mbështet vendimet e mia gjithmonë”, tha Elhaidi.

Prezantimi naten e sotme :

​Bio e shkurter e faqja zyrtare e tij : https://www.ellhaidcufi.com/

Lindur më 14.11.1992 në Shkodër.
Libri i parë ‘ I varfën me zemër t’pasun ‘ është publikuar në vitin 2017 në panairin e 20 të librit i cili është mbajtur në Pallatin e Kongreseve, Tiranë.
Duke falenderuar të gjithë lexuesit përmend suksesin e librit të parë që u kërkua masivish jo vetëm në Tiranë, por edhe në Kosovë dhe Maqedoni.
Rezultat i mbështetjes tuaj të dashtun janë 2 librat e botuar në vitin 2021 ‘ Pasqyrë’ & ‘Femnës ‘.
Përshëndetja ime për ju është ‘ Paçi javë të gjata të lodhshme nga pasioni juaj! ‘

Spread the love

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *